Spring naar de inhoud
Toffe adresjes rond

“DE KWETSHAGE”

voor u en uw kinderen

Aqua Mundo – Sunparks De Haan

Aqua Mundo in Sunparks De Haan is volop genieten. Je kan een duik nemen in één van de zwembaden, zwemmen in openlucht en je laten gaan in de Black Hole glijbaan. Nadien droom je weg in het bubbelbad of laat je je verwennen met een drankje aan de bar. Laat je gewoon verwennen in het Wellness Center of geniet van de biosauna van 65 graden, de droge sauna van 90 graden of het Turks stoombad.

Sea Life Centrum

Ontdek in het SEA LIFE de geheimen van de onderwaterwereld. Het centrum brengt je in contact met de vele prachtige en fascinerende dieren die in zee leven. Je verkent hun natuurlijke omgeving die zich uitstrekt van zoetwater rivieren en stromen tot de donkere diepte van de oceaan. Ontdek de waarheid over de vaak verkeerd begrepen haaien, de hachelijke toestand van de bedreigde zeeschildpadden, het opmerkelijke leven van zeepaardjes, enz…

Boudewijn Seapark

Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark Brugge: 3 shows, 20 outdoor attracties, een outdoor waterpark én 12 indoor attracties! Geniet van de gloednieuwe dolfijnenshow “Moana’s Blue World” en bewonder de spectaculaire sprongen van onze dolfijnen! Ontdek het prachtig verlichte dolfinarium met projecties op een gigantisch scherm van 320 m². Dolfijn Moana neemt je mee op ontdekkingstocht doorheen de evolutie van dolfijnen en de pracht van onze natuur. Maar Moana vertelt ook over de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen… In het zeeleeuwentheater beleef je een nieuw avontuur samen met onze imposante zeeleeuwen! Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune midden in een groen park.

Recreatiepark Klein Strand

Recreatiepark Klein Strand biedt je alle voorzieningen voor een ontspannende of sportieve beleving. Neem er een frisse duik in de grote zwemvijver, waag je op het waterglijbanencomplex of kuier lekker op het zandstrand. De allerkleinsten kunnen naar hartenlust ploeteren in het ondiepe kinderbad of heerlijk op en neer springen op één van de springkussens, ravotten in de overdekte speelkooi met ballenbak of genieten van een van de speeltuinen. Sportievelingen vinden er ook zeker hun gading. Van tennis tot paintball, van fietsen tot petanque spelen. Alles is mogelijk. Tijdens de zomer kan je ook genieten van talrijke animatiemogelijkheden, shows en spektakels. Wie honger en dorst heeft kan steeds terecht in het restaurant of café.

Zwembad Lago Brugge Olympia

 Lago Brugge Olympia heeft naast een topsportbad met zowel 25- als 50-meterbanen, ook een subtropisch zwemparadijs. De allerkleinsten spetteren in de peuterbadjes terwijl de grotere in het buitenbad, de wildwaterbaan of op de glijbanen gaan. Eventjes uitrusten kan in de sauna’s en stoomhut. Een leuke zwemdag sluit je af in het gezellige Rest-eau-café met een maaltijd, ijsje of een snack. De laatste energie kunnen de kinderen kwijt op het leuke speelplein buiten.

nl_BENederlands (België)